C.A.W. financieel advies gaat u helpen met verduurzamen!

In de afgelopen tijd hebben we gemerkt dat steeds meer relaties van ons kantoor interesse hebben om iets goed te doen voor het milieu; om Nederland samen een stukje groener te maken. Voor veel mensen is het echter nog een grote stap om echt actie te ondernemen, want daar komt een hoop uitzoekwerk en vaak een behoorlijke investering bij kijken.

 

Woning verduurzamen


Iedereen wil kosten besparen op zijn energierekening. En als u daarbij ook een steentje kunt bijdragen aan een groener milieu, dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Maar hoe begin je? De vele mogelijkheden die er zijn om uw woning te verduurzamen, maakt dat veel mensen niet goed weten welke nu het meest geschikt zijn voor hun woning.

Voor al die mensen die wel willen, maar niet weten hoe, is er nu BOX duurzaam. Wij helpen u stap voor stap met het verduurzamen van uw woning.

 

Door dit formulier te versturen geeft u ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft natuurlijk het recht je toestemming weer in te trekken.

Oplossingen